/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Welkom Boesjra

CoolProfs heeft een nieuw  lid aan zijn snel groeiende team toegevoegd. Boesjra Saboerali (25) is deze maand bij ons van start gegaan als Junior Consultant OutSystems Developer. Ze is de vijfde junior consultant die wij in korte tijd hebben aangenomen.

Boesjra haalde in 2018 haar Bachelor of Science in Forensisch Onderzoek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze was Trainee DevOps Engineer bij recruitmentbureau YoungCapital Professionals en behaalde daar de certificaten DevOps Fundamentals en Professional Scrum Master I. Via YoungCapital kwam Boesjra bij CoolProfs terecht.

“De combinatie van een rol als consultant en modelleren met het softwareplatform van OutSystems spreekt mij erg aan”, vertelt Boesjra. “Ik houd van variërend werk en dat heb ik in deze functie zeker gevonden. CoolProfs geeft me de kans me verder te ontwikkelen en mijn kennis en kunde van het vakgebied te vergroten. De leuke en gezellige collega’s zijn daarbij een kers op de taart.”

Eric ten Harkel, algemeen directeur en medeoprichter van CoolProfs: “Met haar achtergrond in forensisch onderzoek heeft Boesjra een vlijmscherp analytisch vermogen wat een waardevolle kwaliteit is in ons vakgebied. Ik voorzie een glansrijke carrière in softwareontwikkeling voor Boesjra en ben verheugd dat ze die bij CoolProfs wil starten. Met Boesjra als 5e nieuwe aanwinst in korte tijd groeit ons Junior Consultants leger gestaag door en geven we invulling aan onze strategie: dé speler zijn in Rapid Development met OutSystems.”

Dit artikel is ook verschenen in ChannelConnectEmerce Focus on ITPersberichten, Parool:

Boesjra Saboerali

 

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.
/img/ajaxwait.png