/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Quantore 
Ga naar de site
>
Quantore
Future-proof bestelsysteem MyQuantos

Quantore, inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden

Quantore verzorgt als groothandel de inkoop en logistiek van kantoorbenodigdheden. Ruim 420 zelfstandige kantoorvakhandels zijn bij de coöperatie aangesloten. Daarnaast levert Quantore artikelen aan o.a. Bruna, Sligro en Primera. Met 23.000 producten, die direct verzendklaar zijn, blinkt Quantore al bijna 100 jaar uit in haar logistieke performances.

Future-proof bestelsysteem MyQuantos

Sinds november 2017, is er een team van CoolProfs bezig met de realisatie van de nieuwe bestelportal voor leden én klanten van Quantore. Quantore is een van de grootste inkooporganisaties in Nederland op het gebied van kantoorartikelen. Wat deze organisatie onderscheidt van de conculega’s in de markt, is dat het in zijn geheel eigendom is van de leden zelf. Het huidige Quantos was sterk verouderd en bood niet meer de functionaliteiten die je van een bestelsysteem tegenwoordig mag verwachten.

Na een uitgebreide Proof Of Concept, heeft Quantore besloten om met CoolProfs in zee te gaan voor de uitdagende realisatie. Vooral door de snelheid van ontwikkelen en de samenwerking met de 2 ontwikkelaars van Quantore, hebben deze keuze ingegeven.

In 7 maanden is het gelukt om het eerste deel volledig op te leveren en in productie te nemen waarbij eendrachtige samenwerking tussen beide partijen de sleutel tot dit succes is geweest. We hebben uitdagingen getackled op het vlak van connectiviteit met ERP systeem, Biz Talk en het product informatiemanagement systeem.

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.