Camilla Ramberg CEO, CoolProfs

Het voelt alsof de tijd lang heeft stilgestaan. Dat besef komt nu dat er steeds meer mag, we hebben weer fysieke meetings, we ontmoeten ‘echte mensen’. Het is nog onwennig, is het nu een hand geven, boksen of niks? Maar – we mogen weer! Heerlijk. Of het zo blijft? We wachten het af.

Bij CoolProfs blazen we weer leven in onze communities. Zo sprak a.s.r. over hun CI/CD journey met OutSystems op een fantastische bijeenkomst samen met onze partner Valori. Mensen bleven hangen, kletsen, wisselden ideeën uit, het gaf energie. Dat smaakt naar meer. Vandaar dat we op 19 november samen met KPMG weer een CIO-ontbijt sessie gaan doen. En dan later in het jaar weer een PO-community sessie. Want dat is wat wij doen – mensen bij elkaar brengen en van elkaar leren.

En – weten jullie nog vorig jaar? Diep in de treurige corona-tijd? Toen hebben we een ander soort community in het leven geroepen. De CoolProfs Adventskalender. Elke dag een leuke boodschap, cryptogram of andere gezelligheid. Dit jaar doen we het weer: De oer-Noorse traditie van een echte Julekalender. Met spelletjes, prijsvragen, gezelligheid en veel verrassingen. Met als doel: Bij elkaar komen en saamhorigheid creëren. Dus ik nodig jullie uit om deel te nemen aan het mooiste wat er is: het aftellen naar kerst. Schrijf je vandaag vast in. 😊

Leveringsbetrouwbaarheid in een Agile omgeving?

Op 19 november a.s. organiseren CoolProfs en KPMG wederom een online CIO-ontbijt. Deze sessie gaat over de reis van Stedin naar meer leveringsbetrouwbaarheid in een agile omgeving. Arthur Kleijer, Head of IT Development and Operations en Wim de Boer, CIO laten met concrete voorbeelden zien welke inzichten zij hebben opgedaan, die van waarde zijn voor zowel de top van de organisatie als de scrumteams op de werkvloer. Meer informatie klik hier.

Hij is er weer! De CoolProfs Adventskalender.

Heb je onze Adventskalender vorig jaar gezien? Dit jaar zijn we terug meer nog meer prijsvragen, leuke weetjes, interessante links, “zet-iemand-in-het-zonnetje”acties en heel veel gezelligheid. En dit alles in een lekker kerstsfeertje.

Schrijf je hier in en we laten je weten wanneer we starten met aftellen naar kerst!

CoolProfs‘ Shahin schittert op OutSystems Blog

Shahin Keshavari klom in de pen en schreef over:

  • Uitdagingen overwinnen op het gebied van gegevensmigratie om app-ontwikkeling in beweging te houden
  • Hoe Light BPT geautomatiseerde gegevensmigratie een turbo boost geeft

Vindt hier de links naar de (Engelstalige) blogposts.

Performance monitoring van uw OutSystems systemen

Hoe meer er wordt ingezet op het monitoren van systemen, hoe meer u als organisatie groeit naar het doel: het voorkomen van problemen rondom de performance van uw systemen. Om dit ook voor OutSystems systemen mogelijk te maken, hebben wij Cool Monitor ontwikkeld. Wat zijn de voordelen en hoe heeft WoningNet Cool Monitor ingezet, lees je hier. En bekijk meteen onze animatie over CI/CD en OutSystems!

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer