Camilla Ramberg CEO, CoolProfs

OutSystems krijgt een alsmaar strategischer rol bij onze klanten.

Met de cloud first strategie van OutSystems hebben wij het lekker druk gekregen, wij helpen klanten wereldwijd met het eenmalig overzetten van zowel platform, applicaties en de daarbij behorende data. Voor het overzetten van data hebben wij uiteraard de beschikking over onze Cool Data Mover. En voor eenmalig overzetten bieden we onze klanten de Migration-as-a-Service dienstverlening, waarbij wij het hele proces van A-Z begeleiden.

We zien verder een groeiende vraag naar het inrichten van een CI/CD pipeline of een assessment over bouwen onder een architectuur en met “Privacy & Security by Design”. Uitleg over CI/CD met OutSystems kunt u krijgen bij onze rondetafelsessie. Welke innovaties en componenten hebben we voor jullie beschikbaar om te versnellen en professionaliseren, zodat u van ons kunt leren en niet zelf alles hoeft te bedenken.

In deze editie leest u dus alles over het toekomstgerichte gebruik van uw Modern Application Platform. Heeft u hulp hierbij nodig, neem gerust contact met ons op!

Volg ons ook op LinkedIn voor de laatste nieuwtjes over zowel CoolProfs als OutSystems.

15 juni R&D round table CI/CD met OutSystems

In 1,5 uur nemen we u mee in de ontwikkelingen op het gebied van CI/CD. Wat is het? Hoe verhoudt het zich tot DevOps? Wat zijn de voorwaarden voor een succesvolle implementatie? Wij verzorgen ook een korte demo.

Meer weten? Klik hier of schrijf u in bij Hetty Koonings.

Migration-as-a-Service

Voor het snel en foutloos migreren van data maken onze migratie-experts gebruik van onze Cool Data Mover. U wordt volledig ontzorgd. Dus heeft u een OutSystems omgeving en moet u (eenmalig) veel data migreren? Klik hier voor meer informatie, of neem contact op met ons CDM team.

ISO Certificering weer helemaal up-to-date

Informatiebeveiliging staat hoog in het vaandel bij CoolProfs. Sinds 2018 pronkt het ISO 27001 certificaat bij ons aan de muur. Het bewijs dat wij flink hebben geïnvesteerd in Informatiebeveiliging. Principal Consultant Marco Burggraaff vertelt over hoe dit traject met partner QSN verliep.

Lees hier meer over ISO certificering.

Nieuws op LinkedIn

Via onze LinkedIn-pagina blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond CoolProfs en OutSystems. U las er bijvoorbeeld over onze klanten Samskip en WoningNet, de vacature die we hebben voor een nieuwe DevOps consultant en niet te vergeten: de blogserie van onze eigen Camilla!

Mis niks en volg ons op LinkedIn!

Lees hier het blog van Camilla.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer