Camilla Ramberg

Het is begin mei, de zon schijnt en we hebben een ‘roadmap’ van de overheid… Eindelijk gaan de scholen open; we kunnen weer naar de kapper en de fysio en over een paar weken kunnen we zelfs weer op het terras zitten! De kleine dingen koesteren, daar worden we in deze tijd heel goed in…

Voor de thuiswerksituatie verandert er niks. En dat is niet persé nadelig. Ik zie blije medewerkers met een gezonde kleur en niet meer in de file staan, doet wonderen. Hoe kunnen we na deze corona crisis de goede punten vasthouden? Hoe kunnen wij een bijdrage leveren aan de samenleving en medewerkers? Hoe kunnen wij ons flexibeler opstellen zonder afbreuk te doen aan de samenwerking bij klanten? Vragen die wij nu aan het onderzoeken zijn. U kunt daarbij helpen. Laat mij weten wat u nodig hebt om beter remote te werken!

Daarbij zitten we niet stil: Wij werken aan nieuwe dienstverleningsproposities; we zijn druk bezig met het maken van educatieve content én R&D team heeft een Chatbot ontwikkeld, neem een kijkje!

.CoolBot, de low code Chatbot

Automatiseer uw dienstverlening met .CoolBot en ervaar wat Artificial Intelligence voor uw organisatie kan betekenen. CoolBot gebruikt zowel OutSystems als Microsoft Azure Cloud Services om de beste chatbot-ervaring voor uw bezoekers mogelijk te maken.

Lees hier meer over de .CoolBot

Poster prijsvraag mei

CoolProfs bestaat 20 jaar en daarom komen we elke maand met een filmposter remake met onze eigen mensen in de hoofdrol.

Raad en win 2 bioscoopkaartjes of een paar CoolProfs sokken.

PO Community gaat online

Op 27 mei vertellen CZ Verzekeringen, WoningNet en Stedin over hun ervaringen met remote Agile werken. Hoe hebben zij het aangepakt? Welke tooling, welke afspraken etc. Luister en discussieer mee.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Webinars bekijken wanneer het u uitkomt

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer