Camilla Ramberg CEO, CoolProfs

Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden. Blue Monday ligt achter ons dus nu op naar lichtere tijden. Wat geeft verlichting? De CoolDesk en de Cool Monitor zijn daar beide voorbeelden van, wetend dat er zowel reactief als proactief wordt gekeken of je applicatie goed presteert, dat geeft rust. Op 25 januari nemen we jullie mee in een rondetafel sessie hierover. WoningNet deelt ervaringen over het gebruik hiervan en wat het voor de business betekent.

Je kan ook een interessante whitepaper lezen over het WoonRuimteBemiddelingssysteem van WoningNet. Het is mooi om te zien dat een OutSystems applicatie zo’n transactievolume zonder problemen kan ondersteunen. En als je dan ook ziet hoe kritisch de applicatie is voor WoningNet snap je dat ze met Cool Monitor meer grip krijgen op de bedrijfs sturing.

Veel leesplezier.

Roundtable Cool Monitor 25 januari

Het is bijna zover, volgende week staat de roundtable van Cool Monitor op de agenda. In 1,5 uur laten wij je zien hoe je jouw OutSystems omgeving en applicaties eenvoudig actief kan monitoren. Samen met WoningNet vertellen we wat de toegevoegde waarde is van Cool Monitor. WoningNet vertelt wat de monitoring oplossing al heeft opgebracht in termen van gebruikerservaringen, professionalisering en het voorkomen van problemen.

Schrijf je nu in voor deze sessie.

On Demand NextStep & OSDC

De toekomst van software- en applicatieontwikkeling is hier. Heb je dit jaar NextStep of OSDC gemist? Geen zorgen, want je kan nu alle content on demand terugkijken.

Klik hier om alles sessie van NextStep en OSDC 2021 te bekijken.

Beheer en onderhoud voor uw OutSystems omgeving

De CoolDesk is ons serviceteam die op verschillende niveaus dienstverlening biedt, afgestemd op jouw behoefte. Wij dragen zorgen voor een hoge kwaliteit van OutSystems projecten, applicatieportfolio en de complete ontwikkelstraat.

Ons service niveau is beloond met een OutSystems competentie badge ‘Platform Set up Maintence’.

Om een duidelijk beeld te krijgen wat de CoolDesk precies inhoudt, is er een video met meer informatie. Klik hier om de video te bekijken!

OutSystems voor grootschalige batchprocessen?

Met OutSystems bouw je op een snelle gestructureerde manier webapplicaties en apps voor mobiele apparaten. Ook voor grote groepen gebruikers zullen deze systemen een prima performance laten zien. Maar OutSystems inzetten voor grootschalige batchprocessen. Kan dat?

Lees de hele whitepaper hier.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer