Camilla Ramberg, CEO CoolProfs

Thuiswerken begint te wennen, onze consultants hebben hun ritme gevonden en we zijn vertrouwd geraakt met de technologie die het mogelijk maakt. Wij Teamen er op los, Zoomen als nooit tevoren en spelen Online Pictionary tijdens de virtuele vrijdag middag borrel. De vergaderingen zijn efficiënter en de consultants zijn allemaal druk bezig voor onze klanten waar alles gelukkig doorgaat. Daar zijn wij blij om. CoolProfs wil ook in deze tijd waarde toevoegen door kennis te delen online. Zo hebben wij op 15 april een live demo van de Cool Data Mover en op 21 april hosten wij samen met OutSystems de eerste partner gedreven OutSystems Live!

Webinar: Live Demo Cool Data Mover

Datamigratie in OutSystems. Op woensdag 15 april leggen wij in een live demo uit hoe dit veel efficiënter kan.

Via deze link kunt u zich inschrijven.

OS 11 biedt interessant nieuwe functionaliteit

Door de wereldwijde situatie met corona heeft OutSystems het extended support voor OS 10 verlengd tot eind 2020. Dat geeft u wat meer tijd om OS 11 te verkennen en de upgrade goed voor te breiden.

Lees meer over OS 11 en onze upgrade service.

Remote kennismaken met het OutSystems platform

Op dinsdag 21 april houden CoolProfs en OutSystems de eerste online “OutSystems Live” . Tijdens deze sessie wordt er een toelichting gegeven over het hoe en waarom van LowCode development en wordt er zelfs binnen een uur live een applicatie gebouwd. Verder zal Stan Visscher van Credit Agricole Consumer Finance vertellen over zijn ervaringen met LowCode Development.

Schrijf u nu in.

Poster prijsvraag april

CoolProfs bestaat 20 jaar en daarom komen we elke maand met een filmposter remake met onze eigen mensen in de hoofdrol.

Raad en win 2 bioscoopkaartjes.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer