/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Iris Group
Ga naar de site
>
Iris Group

De Iris Group is één van België’s toonaangevende facility en industry solutions bedrijven. Iris biedt een groot aantal diensten aan zoals schoonmaak, groenvoorzieningen, office management en schilderwerk. Met meer dan 3600 medewerkers op meer dan 11 verschillende locaties in België, bedient Iris duizenden overheids- en private sector klanten. Iris is een partner van ECS, een volledig geïntegreerde facility management leverancier met meer dan 400 locaties in 41 Europese landen, waardoor het voor Iris mogelijk is klanten in heel Europa te bedienen.

Iris heeft een reputatie waarbij klanten centraal staan. Opgericht als familiebedrijf, wil Iris van waarde zijn voor klanten op de lange termijn, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat, door zich te richten op de sociale, omgevings-, culturele en economische aspecten.

“We’re bringing betterness to people’s premises”. Het concept van “betterness” heeft betrekking op het feit dat mensen een centrale rol spelen in economie waarbij werkelijk welvaart wordt gecreëerd.

Kairos is officieel gelanceerd
Meer weten
>
Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.