/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
CoolProfs breidt uit met 4 nieuwe junior consultants

CoolProfs groeit snel. De rapid development partner heeft deze maand vier nieuwe junior OutSystems consultants in dienst genomen. Na een periode van onboarding - waarbij ze ook OutSystems trainingen volgen - zullen deze nieuwe medewerkers plaatsnemen in de scrumteams bij klanten van CoolProfs. Daar bouwen ze aan en adviseren ze over innovatieve, zakelijke kernapplicaties.

Onze nieuwe collega's zijn:

Brian de Bruijn, Brian de Bruijn26 jaar, afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool in Integrale Veiligheidskunde. Tijdens zijn afstuderen werkte Brian als onderzoeker bij Gemeente Rotterdam op de afdeling Directie Veiligheid. Brian volgde een traineeship Java programmeren en kwam via Young Capital bij CoolProfs terecht. “CoolProfs is een laagdrempelige organisatie met veel persoonlijke aandacht en waar je vanaf dag één bij lopende zaken betrokken wordt.”

 

 

 

Edwin KapteinEdwin Kaptein, 30 jaar, MSc Molecular Cell Biology aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanuit zijn interesse voor programmeren en IT besloot Edwin een traineeship in deze richting te volgen en kwam zo in aanraking met CoolProfs. “Vanaf het eerste moment merkte ik al dat CoolProfs het goed voor elkaar heeft. Naast dat er professioneel en hard gewerkt wordt, is het een heel open en gezellige organisatie.”

 

 

 

Sander KapteinSander Katier, 21 jaar, heeft de opleiding Business IT & Management aan de Hogeschool van Utrecht genoten. Via recruitmenbureau Team Rockstars kwam Sander bij CoolProfs terecht. “Wat mij aansprak was de relaxte sfeer tijdens de sollicitatiegesprekken en de focus op mij als persoon en mijn verwachtingen van CoolProfs. Ook het belang van werken met OutSystems vind ik prettig.”

 

 

 

Mickel StofferMickel Stoffer, 37 jaar, werkte voor zijn aanstelling bij CoolProfs 12 jaar op de financiële administratie bij autodealer A-Point Groep in Amsterdam. Daarvoor volgde Mickel de opleiding MBO Technische Informatica. “Ik maakte kennis met OutSystems en was meteen geïnteresseerd in de mogelijkheden die het biedt. Bij CoolProfs werken mensen met veel kennis, passie en de nodige dosis humor.”

 

Eric ten Harkel, algemeen directeur en medeoprichter van CoolProfs: “De vraag groeit naar bedrijfsapplicaties die met OutSystems gebouwd zijn, en dat merken we bij CoolProfs. De komst van deze vier ‘jonkies’ onderbouwt onze strategie: Dé speler zijn in Rapid Development met OutSystems als trots speerpunt. Ik ben erg blij met deze nieuwe junior consultants. Het zijn stuk voor stuk gedreven, sociale en ambitieuze mannen waar wij en onze klanten mooie dingen van kunnen verwachten.”

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.