Video banner graphic
Bekijk de video

De Cool Data Mover (CDM) is volledig geïntegreerd met het low code platform OutSystems en kan voor alle OutSystems applicaties gebruikt worden. Het is database-onafhankelijk en werkt daarom op zowel Oracle- als SQL-servers. De gegevens blijven afgeschermd zodat het proces volledig AVG compliant is. Meer informatie over dit component vindt u op de OutSystems Forge.

Voordelen op een rijtje:

Bug fixing

Het testteam kan een geïsoleerde dataset kopiëren van de productie- naar een testomgeving. Zo kan men een bug reproduceren en aan de knoppen van een applicatie draaien zonder het risico dat gegevens verloren gaan. Ondertussen kan de productie gewoon doorgaan.

Testen en accepteren

Vaak zijn de data in een testomgeving niet representatief. Door productiedata te kopiëren naar de acceptatieomgeving kan de ultieme acceptatietest plaatsvinden. Persoonsgegevens worden tijdens het datatransport geanonimiseerd.

Migratiescenario’s

Wanneer softwareomgevingen van meerdere organisaties worden samengevoegd of opgedeeld, moeten er ook gegevens worden overgezet. Bestaande applicaties worden soms naar een nieuwe organisatie uitgerold met een standaard dataset. De Cool Data Mover automatiseert deze processen.

Master data synchronisatie

Master data zijn vaak in verschillende vormen en systemen vastgelegd. De Cool Data Mover helpt deze gegevens te synchroniseren, zodat ze voor de hele organisatie beschikbaar komen. Dit biedt efficiëntievoordelen en nieuwe businesskansen.

Back-up

Met de Cool Data Mover kan een back-up worden gemaakt, gegevens worden gecategoriseerd en per applicatie selectief worden teruggezet.

Trainings- en demodoeleinden

Eindgebruikers kunnen oefenen en werken met een standaard dataset, dat representatief is voor de werkelijkheid, zonder risico op dataverlies of -schade.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer