Waarom het Center of Excellence?

20 jaar best-practices verpakt in 8 handige skills en tools om uw kennis en development te versnellen.

Sneller leren

Kennis vergaren, delen en managen is een grote uitdaging voor elk bedrijf dat zich wil blijven ontwikkelen. Wij helpen u daarbij.

Sneller ontwikkelen

Waarom fouten maken die andere reeds gemaakt hebben. Wij helpen u een first-time-right development process op te zetten!

Vraag om een CoE check op maat

Onze Center of Excellence skills en tools:

Implementatie

Implementatie

Wij zien dat veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze OutSystems snel en efficiënt kunnen implementeren en snel de eerste resultaten kunnen bereiken. CoolProfs kan u daar, als zeer ervaren OutSystems partner, van dienst zijn. Wij hebben onze best-practices gebundeld, zodat u snel en gecontroleerd van start kunt gaan.
Lees alle details
Architectuur en Integratie

Architectuur en Integratie

Voorkom wildgroei in applicaties. Zorg dat hergebruik van code, UI design en componenten mogelijk is. Hoe strategischer OutSystems wordt ingezet, hoe meer raakvlakken met andere applicaties en technologieën.
Lees alle details
Assessments

Assessments

Klanten vragen ons regelmatig hun projecten en/of werkwijze te evalueren. Naast de theorie nemen wij dan nadrukkelijk onze best-practises van de afgelopen 20 jaar mee in onze bevindingen en aanbevelingen.
Lees alle details
Innovatie

Innovatie

Onze klanten vragen ons steeds vaker mee te denken over meer dan alleen het gebruik van OutSystems. Vandaar dat wij binnen CoolProfs de focus zijn gaan leggen op innovatie. Al onze consultants krijgen tijd om zich te verdiepen en bekwamen in nieuwe innovatieve ontwikkelingen.
Lees alle details
Persoonlijk
Haal het maximale uit OutSystems. Van planning tot implementatie.
Opleiden

Opleiden

CoolProfs heeft twee gecertificeerde OutSystems trainers en wij kunnen in-house trainingen en OutSystems trainingen op maat geven. Ook verzorgen wij trainingen op het gebied van User Story, UX, Code Guide of Support Engineer.
Lees alle details
Testen van Code Kwaliteit

Testen van Code Kwaliteit

CoolProfs ziet testen als een vak met de daarbij behorende vakmensen. Daarom hebben wij een samenwerkingsverband met Valori voor Testautomatisering en Quality Assurance.
Lees alle details
Agile werken

Agile werken

Al onze consultants zijn Scrum Master gecertificeerd en hebben veel ervaring met het implementeren van Agile werken in onze projecten. Zij zijn daarnaast ook SAFe gecertificeerd en hebben ervaring met Lean.
Lees alle details
Communities

Communities

CoolProfs is betrokken bij diverse communities (o.a. PO Community, CoolProfs/KPMG CIO ontbijt sessies en wij organiseren ook sector specifieke roundtable sessies).
Lees alle details

Meer weten over onze Center of Excellence?

Neem contact met ons op. Wij zullen al uw vragen beantwoorden.
Ik wil nog meer weten over over het CoE
Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer