/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Herbruikbare software componenten
Die het bouwtraject versnellen

CoolProfs ontwikkelt innovatieve en flexibele systemen samen met haar klanten. Een aantal van deze oplossingen is ook herbruikbaar voor andere organisaties. Ook hebben wij generieke software componenten. Ontwikkeltijd wordt hiermee drastisch verkort. Waar moet u aan denken? 

Generieke software componenten

Document Generator
Voor het automatisch samenstellen en versturen van documenten (Word/PDF) en e-mails inclusief bijlagen. Op basis van een template worden aanvraag- en brongegevens samengevoegd tot een compleet document of e-mail die direct opslagen en verstuurd kan worden.

Form Generator
Voor het volledig zelf configureren van aanvraagformulieren met vraaggroepen, vragen, conditionele vragen, antwoord categorieën, antwoord-validaties, hulpteksten, inclusief meertaligheid en formulier preview.

Proces Generator
Voor het volledig zelf configureren van processen, stappen en acties om een complete workflow te definiëren. Inclusief conditionele acties, handmatige acties, automatische acties, logging, beheerschermen en ondersteuning van meertaligheid.

DataMover
De CoolDataMover service maakt het mogelijk om automatische export, delete en import van data tussen de verschillende OutSystems omgevingen te realiseren.

Meer willen weten over onze bouwstenen? Stuur een e-mail of bel 071 331 1623.

Herbruikbare modules

Sector onafhankelijke modules
Een voorbeeld hiervan is een business rule engine module. Hiermee kan bijvoorbeeld op basis van beslisregels de juiste rente worden berekend voor een hypotheekproduct. Of via beslisregels de integrale kostprijs bepalen voor een retailproduct op basis van inkoopafspraken. En zo hebben we meer van deze oplossingen.

Sector specifieke modules
Voor gemeenten hebben wij specifieke modules die gemeentelijke processen digitaliseren en stroomlijnen. Deze zijn gebouwd in co-creatie met gemeente Den Haag en gemeente Leidschendam-Voorburg.
Met RET bouwen we functionaliteit voor het openbaar vervoer. De software is makkelijk en snel aanpasbaar aan de eisen en wensen van andere organisaties. 100% fit is dus gegarandeerd. De voordelen van een standaardpakket en maatwerk komen zo mooi samen.

CoolProfs Gemeente Platform 
De experts van CoolProfs hebben al meer dan tien jaar ervaring in de decentrale overheid. Het CoolProfs Gemeente Platform bestaat uit generieke software bouwstenen en uit processpecifieke componenten. Deze zijn in co-creatie ontwikkeld met gemeente Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Het is een kosteneffectieve oplossing, die 100% ondersteuning biedt aan uw processen voor bijzondere bijstand, jeugdzorg, wijkzorgteams en markten. En wij breiden dit verder uit.

Openbaar Vervoer 
CoolProfs heeft met RET het Reizigers Informatie Systeem ontwikkeld, dat de juiste reisinformatie over geplande en ongeplande verstoringen, automatisch via alle beschikbare kanalen snel bij de reizigers brengt. HTM en GVB zetten deze module in. Daarnaast hebben RET en CoolProfs nog een aantal applicaties ontwikkeld, waaronder een sociaal veiligheidssysteem, parametrisering van het OV-chipkaartsysteem en een mobiele monteurs-app. 

 

 

 

Lees meer over
Reizigers in Rotterdam blij
Meer weten
CoolProfs Gemeenteplatform
Meer weten
>
Cool Data Mover
Meer weten
>
Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.